A MEOE elnökének május 22-i levele

Tisztelt Sporttársak!
Hölgyeim és Uraim!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete salzburgi Világkiállításon való megjelenése és díszkörben zajló prezentációs műsora óriási nemzetközi sikerrel zárult.
Tömegesen kaptuk a gratulációkat és e-mail-eket a világ minden részéről, hogy biztosítsanak bennünket szolidaritás érzéseikről, illetve, hogy a 2013. évi kiemelt programjaként a megszokottnál is többen készülnek a budapesti Világkiállításra.


Engedjék meg, hogy gratuláljak annak a több, mint hatvan világgyőztes kutya tulajdonosának, akik ismételten maguk mögé utasították az igen erős nemzetközi konkurenciát!

Szeretném megköszönni minden kiállítónknak a MEOE-ba helyezett bizalmát, akik a hétvégi nemzetközi kiállítás-sorozatra Komáromba neveztek – tették ezt közel 4 ezer kutya tulajdonosaként!
Minden kutyabarátot szeretettel várok a komáromi Monostori Erődbe Pünkösd hétvégéjén.

A kinológiai világ ezen a hétvégén Magyarországra figyel, a háromnapos kiállítás-sorozat mellett házigazdái vagyunk a Dobermann Munkakutya Világbajnokságnak, illetve a tacskósok 2012. évi Munka- Európa Kupájának.
Mindkét rendezvényt kiemelt nemzetközi figyelem és érdeklődés kíséri és a nemzetközi kinológiai világ szakmai vezetői fordulnak meg Magyarországon.

Örömmel tájékoztatom tagságunkat, hogy a holnapi naptól ismételten fogadjuk a MEOE központi házipénztárában és postán szolgáltatási igényeiket.
Mindenkinek felhívom szíves figyelmét, hogy „expressz” szolgáltatást nem áll módunkban elfogadni, mivel olyan mértékben leterheltek adminisztratív dolgozóink, hogy csak a felgyűlt anyag feldolgozása után rendelkezem az „expressz” díjas szolgáltatás elindításáról.


A MEOE működéséről és esetleges változásról a jövő hét folyamán részletes tájékoztatást nyújtok úgy az interneten, mint a közeljövőben a MEOE országos közgyűlésén.

Üdvözlettel

Korózs András
a MEOE Elnöke

 
sitemap