A MEOE elnökének július 12-i közleménye
Tisztelt MEOE tagok!
Kedves Sporttársak!

Örömmel tájékoztatom tagságunkat és a MEOE szimpatizánsait, hogy az országgyűlés mai utolsó munkanapján megszavazta azt az Állattenyésztési Törvénymódosítást, melyet Dr.Simicskó István kezdeményezett.
Ezáltal egyesületünk a törvény köztársasági elnöki aláírása után elkezdheti a több mint 2 hónapja szüneteltetett tevékenységeit.
Lehetőségünk van 2013 június 1.-éig törvényi korlátozás nélkül, minden eddigi, az FCI által ránk ruházott szolgáltatást végezni és rendezvényeket tartani. A józanul gondolkodó politikusok jóvoltából zöld utat kapott a zalaegerszegi munkakutya VB és a 2013 évi budapesti Világkiállítás is. Szeretném megköszönni minden egyesületen belüli és kívüli támogatónak a mellettünk felvállalt küzdelmet, egyesületünk tagságának pedig a türelmet, kitartást.
A törzskönyvezés és a hozzá kapcsolódó egyéb szolgáltatások előreláthatólag a jövő hét második felében már indulhatnak.
Ennek a pontos dátumáról még az elkövetkezendő napokban tájékoztatást adok.
Továbbá tájékoztatom tagságunkat, hogy a magyar kinológiai élet konszolidációs tárgyalásai hamarosan elkezdődnek a Vidékfejlesztési Minisztérium szakembereinek segítségével. Ennek folyamatnak az első lépése Hans Müller úr az FCI elnökének hamarosan várható látogatása lesz. Természetesen az eseményről informálni fogom a tagságot.

Korózs András
a MEOE Elnöke
 
sitemap