Aktuális hírek

Kedves Tagjaink!
Ezúton tájékoztatunk Benneteket az aktuális hírekről.
1.) Felhívjuk a figyelmet, hogy az Év kutyája pályázat beadási határideje január 10.
A pályázati kiírás ITT tekinthető meg. Az Év kutyája díjátadás időpontja: 2013. február 1. péntek 18 óra (24 óráig lehet maradni). Helyszíne: óbudai Trófea Grill étterem (III. kerület, Laktanya u. 3-5.). Svédasztalos vacsorával.
A vacsorára és díjátadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Vacsora díja: 5000 Ft/fő, mely korlátlan étel és italfogyasztást (kivéve tömények) tartalmaz.
Kérjük, hogy aki a vacsorán részt kíván venni, január 28-ig jelezze az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen vagy a 06-20-331-6246-os telefonszámon (Dér Andrea).

2.) 2013. január 5-én szombaton 15 órakor klubnapot tartunk a csepeli Pusoma étteremben.
Témák: 2013. májusi klubkiállítással kapcsolatos ügyek megbeszélése, egyéb aktuális ügyek, hírek a világkiállítással és a MEOE-val kapcsolatban. Meghívott vendég: Márton Attila, a MEOE ügyvezetője.
Helyszín: Pusoma étterem. Budapest, XXI.kerület, Csepel, Hollandi út 141. Az étterem honlapja: http://pusomaetterem.hu/
Mindenkit szeretettel várunk!
3.) Korózs András, a MEOE elnöke körlevelet küldött egyesületünk részére is, melyben felvázolásra került a jövőre vonatkozó elképzelés. A körlevél megtekinthető ITT. A magyar kynológiai élettel kapcsolatos lezáró megoldás a vonatkozó jogszabályok módosítása után várható.
4.) A 2013. évi klubkiállításra a beérkezett észrevételek, javaslatok alapján 2013. május 17-én pénteken fog sor kerülni Budapesten. A bírójavaslatok megküldésre kerültek a MEOE-hoz.

 
sitemap