Entry confirmation, nevezési visszaigazolás - World Club Show for Sleddog and North Breeds

Dear Exhibitors! Today the entry confirmation has been sent with the dogshow entrance codes via email. In case of any problems,please write to this email address: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Tisztelt Kiállítók! A mai napon kiküldésre kerültek e-mailben a visszaigazolások a belépő vonalkóddal együtt. Probléma esetén kérjük írjanak az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címre.
Estimados Expositores! Hoy les hemos enviado via email las confirmaciones con el codigo de barras. En caso de algun problema por favor escriban a la dirección electronica Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Sehr geehrte Aussteller! Heute sind die Meldebestaetigungen mit Eintritts-Barcode ausgeschickt. Wenn Sie Probleme haben, bitte schreiben Sie ein email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 
sitemap