Magyarország rendezheti a 2013. évi FCI világkiállítást

Az FCI közgyűlés második napjának (október 6.) délelőttjén úgy döntöttek az FCI tagországok küldöttei, hogy 2013. évben Magyarország, a MEOE rendezheti meg a világkiállítást.

A 2013. évi budapesti világkiállítás időpontja: május 16-17-18-19.



A prezentációs film itt tekinthető meg:
http://portal.ebugatta.hu/?q=node/302


Tisztelt sporttársak, kedves barátaim!

Engedjétek meg, hogy csak egy pár soros rövid üzenetben tájékoztassalak benneteket Pozsonyból.
A három napos komáromi nagyon jól sikerült nemzetközi kiállítás sorozatunk után azonnal Pozsonyba, az FCI Világ Kongresszusra utazott a MEOE delegációja : Korózs András, Dr.Jakkel Tamás és új ügyvezetőnk Márton Attila.
Már az első nap is óriási sikert hozott a MEOE számára, Dr.Jakkel Tamást a közgyűlés beválasztotta az FCI Elnökségébe. Ezzel visszaállt az a tradicionális állapot, ami a magyar kinológiát évtizedekig jellemezte, mely szerint Magyarországnak mindig volt FCI Elnökségi tagja, Dr.Sárkány Pál, Farkasházi Miklós, Dr.Bródy Tibor személyében.
Az örömbe ugyan üröm is vegyült, hazai "jóakaróink" gusztustalan hazugságokkal bombázták az FCI delegációkat elektronikus formában, közvetlen a közgyűlés előtti napokban, sőt még annak napján is.
Szerencsére az élet bennünket igazolt, az Európa kiállításunk sikeres megrendezése után ezeket a mocskolódásokat már nem vették komolyan sehol a világon.
A MEOE igazi sikersorozata a mai napon folytatódott, nagyon erős konkurenciával szemben, elsöprő fölénnyel a 2013 évi FCI Világkiállítás rendezési jogát elnyertük.
Szeretném megköszönni minden segítőmnek, kolegámnak, barátomnak akik éjt nappallá téve fáradoztak a pályázati munka előkészítési szakaszában, és szorítottak a magyar delegáció sikeréért.
Külön köszönet a fantasztikus prezentációs film elkészítéséért Harcsás Mártának és stábjának.
A filmet a MEOE honlapján hamarosan megtekinthetitek.
Minden magyar kiállítónak sok sikert kívánok a pozsonyi Világkiállításon.
Mutassátok meg a világnak, hogy a magyar kinológia kiérdemelte egy világkiállítás megrendezésének lehetőségét.

Korózs András
a MEOE elnöke

 
sitemap