Rövid beszámoló a klubnapról

2009. október 21-én szerdán késő délután került sor októberi klubnapunkra a MEOE klubhelyiségében, melyen 17 fő vett részt. A klubnap elején Bencze Annamária bemutatta a furminátort, a vedlésben lévő szőr lebontását 1/3-nyi időre csökkentő speciális fésűt. A furminátort klubtagjaink kedvezményes áron vásárolhatják meg. Erről bővebben rövidesen klubhonlapunk Kedvezmények menüpontjában lehet majd olvasni.

Ezt követően került sor a 2010-es évi klub rendezvénynaptár összeállítására. Klubunk 2010. évben is saját maga rendezi a tenyészszemléket a szánhúzófajták részére. Előreláthatólag 6 db tenyészszemle lesz, 4 vidéken és 2 Budapesten. A klubtagok több variáció után úgy döntöttek, hogy 2010. évben a klub a decemberi CACIB kiállítás szombati napján fogja megrendezni 2010. évi klubkiállítását.Tervbe lett véve egy speciál CAC kiállítás megrendezése is szánhúzókutyák számára Komáromban, a Monostori Erődben, 2010. május 24-én, pünkösd hétfőn. A pontos rendezvénylistát a MEOE Elnökségének jóváhagyása után közöljük.

A klubnap utolsó részében egyeztetésre került sor a 2009. november  28-i klubkiállítással kapcsolatban.

A 2009. novemberi klubkiállításra várunk felajánlásokat, melyeket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen vagy a 06-20-331-6246-os telefonszámon kérünk jelezni.

Kérjük, hogy aki még nem tette meg, mielőbb küldje el nevezését a klubkiállításra. A szokásos kiállítási osztályok mellett lehetőség van Hobby osztályba is nevezni. Ide várjuk az ivartalanított, törzskönyv nélküli, vagy hobby célra vásárolt szánhúzókutyákat. Az ő nevezési díjuk MEOE tagoknak 2000 Ft/kutya, nem tagoknak 4000 Ft/kutya.

A klubkiállítási nevezési lap és részletes információ a CLUB SHOW 2009. menüpontban olvasható.

 

 

 

 

 
sitemap