"Téglajegyet" vezet be a MEOE
A MEOE "téglajegy" bevezetésével szeretné áthidalni az APEH inkasszó okozta nehézségeket.
Az adott MEOE tag által "téglajegy" - ként a MEOE részére befizetett összeget 2010. július 1. és 2011. december 31. között bármely központi szolgáltatásban (pl. központ által szervezett kiállítások, alombejelentések, fedeztetési és alombejelentő jegyek, champion bizonyítványok kiváltása stb.). fel lehet használni.

Részletes információk:

Tisztelt Sporttársak, kedves barátaim!

Mint ismeretes Önök előtt, a 2005 évi kutyakiállítások rendezéséért az FVM utasítására, az OMMI ( ma már MGSZH ) megbírságolta egyesületünket. Ma már tisztán látjuk, hogy ez az eljárás teljes mértékben egyesületünk ellehetetlenítésére irányult, számos jogi csúsztatás és jelentős rosszindulatú hozzáállás alkalmazásával.
Az APEH a kiszabott 75.600.000.- forintos bírságot inkasszó formájában az egész MEOE tagságra kiterjesztette, számláinkról a mai napig 60.000.000.- forintot elvontak. Jelenleg számláink szabadok, de bármikor folytatódhat az inkasszó a még hátralévő 16.000.000.- forint behajtására.

A beállt nehéz anyagi helyzet miatt minden lehetőséget megragadtunk eddig is, hogy Egyesületünk működése zavartalan legyen, és a kialakult helyzetet minél zökkenőmentesen átvészeljük.

Több vidéki szervezetünk és fajtaklubunk ajánlott már segítséget eddig is, támogatásukat ezúton is köszönöm!

Tagságunk segítő jellegű összefogását szeretném most kérni. Egy 80-as években már bevált gyakorlat szerint, akinek módjában áll, "téglajegy" formájában támogassa egyesületünk működését.
Elnökségünk a "téglajegy" kibocsátását jóváhagyta, az alábbi feltételekkel :

- A "téglajegy" nyomtatásra nem kerül, támogatásukat banki átutalással vagy MEOE "sárga" csekken illetve a MEOE házi pénztárán keresztül tudják eljuttatni számunkra.

- Banki átutalás esetében az összeget a Budapest Banknál vezetett 10102086-09723300-01000009 folyószámlaszámra tudják küldeni. Közlemény rovatban fel kell tüntetni a befizető nevét és pontos címét, valamint a "téglajegy" megjegyzést.

- "Sárga" csekkes befizetésnél szintén kérjük feltüntetni a megjegyzés rovatnál a "téglajegy" szót.

- A befizetett összegeket NEM TÁMOGATÁSKÉNT kérjük tagságunktól, ezek az összegek 2010 július 1.-e és 2011 december 31.-e között bármely KÖZPONTI SZOLGÁLTATÁSBAN FELHASZNÁLHATÓK ( pl. központ által szervezett kiállítások, alombejelentések, fedeztetési és alombejelentő jegyek, champion bizonyítványok kiváltása stb. ).

- A befizetett összegről igazolásként "előlegszámlát" küldünk. Amennyiben ez nem érkezik meg a befizetést követő három héten belül, úgy azt jelezzék az Egyesület titkársága felé.

- Kérjük tagjainkat, hogy lehetőségeikhez képest segítsék egyesületünket minél magasabb értékű "téglajegy" vásárlásával, befizetéseiket a könnyebb elszámolás érdekében ezres nagyságrendre kerekítve tegyék meg ( pl. 3000, 5000, 10000, 15000 ft, stb.).

- Amennyiben a jegy tulajdonosa a meghatározott időpontig nem tudja levásárolni a befizetett értéket, úgy lehetősége van meghatalmazással más MEOE tagra ezt a jogot átruházni.


Összetartó erejű segítségüket Egyesületünk minden tagja nevében előre is köszönöm!


Budapest, 2009.11.03.


Sporttársi üdvözlettel,

Korózs András
MEOE Elnök
 
sitemap