Tenyészszemle szánhúzókutyáknak

SAJNOS JELENLEG KEVÉS A HÓ DOBOGÓKŐN A MOST HÉTVÉGÉRE TERVEZETT SZÁNHÚZÓVERSENY MEGRENDEZÉSÉHEZ, EZÉRT ELMARAD, ÍGY A TERVEZETT TENYÉSZSZEMLE IS.
Amennyiben csütörtök éjjel mégis esik 10-15 cm hó, és így a rendezvény megrendezhető, azonnal hírt adunk róla.

A verseny tervezett új időpontja: 2011. február 26-27.



2011. január 29-én szombaton 14 órakor tenyészszemlét rendezünk Dobogókőn a szánhúzófajtáknak, ahol aznap és másnap havas nemzetközi szánhúzóverseny is lesz.
A tenyészszemlén bírál: Soós Attila. Nevezési díj: 6000 Ft/kutya MEOE tagoknak, nem tagoknak a duplája. Nevezni és a nevezési díjat befizetni a helyszínen kell, de kérjük a részvételi szándékot e-mailben előre jelezni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen. Kérjük elhozni a kutya oltási könyvét, törzskönyvét, és az esetlegesen meglévő szűréseket, de a szem és diszplázia szűrési eredmény együtt szükséges.

(Amennyiben hóhiány miatt a verseny el lesz halasztva februárra, az a tenyészszemlére is vonatkozik majd. Erről hírt fogunk adni honlapunkon természetesen.)

 
sitemap