Szervezeti átalakulás - közgyűlés - 2011.március 5. szombat 9.30 - Lázár lovastanya
Kedves klubtagjaink!

Klubunk eddig a MEOE nem önálló jogú szervezeteként működött. Most azonban önálló jogú szervezetet szeretnénk létrehozni, egy saját egyesületet, mely a továbbiakban szerződéses viszonyban lesz a MEOE-val. Egyesületünknek mindazon jogai és lehetőségei meglesznek, mint a fajtaklubunknak. Az új egyesület tagjainak ugyanolyan jogai lesznek, mint az eddigi fajtaklubban, ugyanúgy járnak a MEOE kedvezmények, és a MEOE tagsági viszony, a tagdíj is 7500 Ft lesz itt is.
(Akik már befizették 2011. évi tagdíjukat fajtaklubunkba, a MEOE Szánhúzó és Északi Kutyások Klubjába, azoknak csak írásban nyilatkozniuk kell, hogy kérik felvételüket az új egyesületbe, még egyszer nem kell befizetni a 2011. évi tagdíjat. (A MEOE Szánhúzó és Északi Kutyások Klubja megszüntetésre fog kerülni rövidesen.)
Kérjük, hogy aki részt szeretne venni az egyesület létrehozásában, a tisztségviselők megválasztásában, jöjjön el március 5-én szombaton 9 óra 30 percre a Lázár lovastanyára. (Itt tartjuk fél 11-től aznap a szánhúzókutyás egyeztetést is, így talán kényelmesebb mindenkinek, ha több programot összekötünk.)

Üdvözlettel: Dér Andrea (06-20-331-6246)
 
sitemap