Lezajlott speciál CAC kiállításunk
Április 24-én vasárnap lezajlott speciál CAC kiállításunk Szilvásváradon. Az időjárás szerencsére kedvezett, és az eső elkerült bennünket ezen az inkább már nyárias, mint tavaszi napon.
A kiállításra 50 kutyát neveztek be, és 1 kivételével be is mutatták őket Ron Menaker amerikai bírónak a tulajdonosok, felvezetők. A bírálatok 13 óra körül kezdődtek. A bírói úr átvéve az európai szokást, igen alapos leíró bírálatot adott. Az osztálybírálatok után azonnal kezdetét is vette a speciál kiállítás Best in Show programja, melyet a fiatal és felnőtt Best in show program előtt kénytelenek voltunk megszakítani, mivel Ron Menakert a 2 napos nemzetközi kiállítás Super Best in Show-jának kiválasztására várták már, ahova lovaskocsi vitte be. A Super BIS győztes terrier Horvátországból érkezett. Nyereménye egy lipicai csikó volt.
Majd ezután folytattuk a BIS programunkat, ahova sokan csatlakoztak nézőként a CACIB Best in show programjából is. 
A szánhúzókutyás speciál CAC kiállítás BIS győztese: Hardy's Naughty Angel Of Severnaya-Sam ch. szuka  (Tenyésztő és tulajdonos: Kámán Gyula)
Res.BIS: Big Footprint's New Hope fiatal szuka (Tenyésztő és tulajdonos: Varga Péterné)
BIS III: Kasaan's Fortune'N Fame ch. szuka (Tenyésztő: Bonnie McMahon és Steven Howen, tulajdonos: Molnár László)
Részletes eredménylista rövidesen!
Köszönjük mindenkinek a kiállítás megrendezéséhez, lebonyolításához nyújtott segítséget, a dekorációs és sütemény felajánlásokat, az építési, szállítási és közreműködői segítségeket. A Eukanubának köszönjük a tápnyereményeket, az Egri Szervezetnek pedig, hogy lehetőséget adtak a szilvásváradi nemzetközi kiállítás területén megrendezni kiállításunkat.
Idén még egy kiállítás rendezünk szánhúzókutyáknak: november 26-án a klubkiállítást a budapesti Hungexpo területén.
 
sitemap