Beszámoló a Pápa CAC kiállításról
Augusztus első szombatján került sor Pápán a CAC kiállításra. Ezt a kiállítást általában kétévente rendezik meg. Az idei kiállítási nevezési létszám nagyon szépen alakult, 899 kutyával valószínűleg ebben az évben a legnagyobb nevezési létszámot elért CAC kiállítás Magyarországon.
A kiállításra az Eszterházy kastély parkjában került sor egybekötve egy családi nappal, mely a kutyakiállítás mellett számtalan más érdekes programot is tartalmazott a kutyás bemutatóktól kezdve a póni lovagláson, veterán motorok és autók bemutatóján, egészségmegőrző programokon és ugrálóváron át a családok részére.
Az időjárás rendkívül kedvező volt, és a napsütés elől remekül be lehetett húzódni a hatalmas fák alá. És ami rendkívül kedvező volt minden kiállító részére: a bírálati körök mellé lehetett közvetlenül parkolni. A családias kiállítás fajtabírálatai után a Best in Show program majd 3 órásra sikeredett, de talán senki nem bánta a részletes szakkommentálásokat hallgatva.
A BIS programban ahol tárgynyeremények is gazdára találtak, külön látványos elem volt, hogy a korhű öltözetet viselő "grófi pár" is gratulált minden díjazottnak.











Fotók: Tóth Csaba
 
sitemap