Nyeremény üdülés Dobogókőn
Abban a kellemes élményben volt részünk, hogy a 2011-es Év kutyája díjátadó klubvacsoràn egy kutyás kvízt kitöltve 2 személyes, kétéjszakàs, félpanziós üdülést nyertünk a dobogókői Walden hotelbe.
http://www.waldenhotel.hu/

Elhatàroztuk férjemmel,hogy a pàrizsi vilàgkiàllítàs előtt utazunk el Dobogókőre, hogy kis csalàdunk csak egymàsra hangolva töltsön el hàrom napot a hosszù ùt és kiàllítàsi őrület előtt.
A hotelbe érkezve friss hegyi levegő csapott meg minket,és a recepciòn kedves fogadtatàs vàrt.

Megtudtuk, hogyha kedvünk van, bàrmikor kérésre befűtik nekünk a szaunàt.A hotelben lift is volt, így a babakocsit is fel tudtuk vinni a szobànkba. Mi ugyan ez alkalommal kutya nélkül érkeztünk, de a hotel kutyabaràt,és ott tartòzkodàsunkkor voltak is kutyàs vendégek.A büféreggeli bőséges,a vacsora ízletes, a személyzet pedig nagyon kedves volt. Nagyokat kiràndultunk a környező hegyekben, megnéztük a télen működő sífelvonót is ahonnan gyönyörű kilátás volt a fenyővel borított lankàkra.Villő lànyunk nagyon élvezte, hogy elvittük a biciklijét is, amit alaposan kihasznàlt sétàink alkalmàval.A gyerekeknek egyébként a szàlloda jàtszóhàzzal, megvàsàrolható mesekönyvekkel és sajàt, ősfàkkal övezett jàtszótérrel kedveskedik, melynek közelében olyan érdekességeket, mint a aljzat növényben megbùvò szamócàt is lehet talàlni.A szàlloda parkja ezen felül kész tanösvényként is szolgàl, ahol a térségre jellemző vadon élő àllatokat és növényzetet szemléltető tàblàk díszìtik a vadregényes udvart.
Köszönjük a lehetőséget Dér Andreànak és a Walden hotelnek,és csak ajànlani tudjuk mindazoknak, akik aktív pihenésre vagy csak egy kis nyugodt kikapcsolòdàsra vàgynak finom ételekkel,szaunàval tàvol a vàros zajàtól.

Barcsiné Zámbori Andrea
 
sitemap